X

מה תרצה לחפש?

X

לא ניתן לבצע משלוחים והזמנות online דרך האתר.

ניתן לעשות הזמנות טלפוניות ולאסוף את ההזמנה מהחנות.

טלפון ליצירת קשר: 08-6234935

פלטת הבשרים של דניס נולמן

נתח קצבים, שקדי עגל וכבד אווז עם קונפי ירקות למרכז שולחן -

500 גרם נתח קצבים טרי

500 גרם שקדי עגל פרוסים

400 גרם כבד אווז טרי

ירקות - ראש של שום מקולף שלם, פלפל מתוק ננסי בצבעים, פלפל חריף ירוק, עגבניות שרי בצבעים, צרור פטרוזיליה טרייה.

הכנה -
ראשית, מכינים את קונפי השום בפינג׳אן עם שמן זית בלבד שנשתמש בו אחר כך. על אש נמוכה עד שהשום פריך וזהוב. מוציאים את השום ואת שמן הזית שומרים.

שורפים על הגז פלפל ירוק חריף עד שרך.

במחבת בינונית מרתיחים יחד עם שמן זית עגבניות שרי מכל הסוגים יחד עם פלפלים מתוקים ננסיים שלמים. ברגע ההזהבה מוציאים את הירקות.

בשמן הזית של קונפי השום משתמשים להכנת שקדי העגל, פורסים את שקדי העגל ומניחים על המחבת החמה עם שמן הזית-שום שלנו.. לא יותר מכמה דקות בכל צד.

עושים את אותו התהליך עם נתח הקצבים הרך יחד עם שמן הזית של העגבניות והפלפלים ולהיזהר לא לשרוף את הבשר, שיהיה רך ועסיסי. בניגוד לשקדי העגל שכבר מלוחים
עוד מהקנייה, על נתח הקצבים יש לפזר מלח גס.

בסוף ולקראת ההגשה עושים את כבד האווז עם אותו שמן זית ממש כמה שניות עד להשחמה.
לוקחים כלי מרכזי ויפה ומפזרים חלק מהירקות, עליהם את נתח הקצבים ושקדי העגל, בצד שמים את הפלפלים החריפים, לבסוף מניחים את כבד האווז הרך ואת קונפי השום.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה גס טרייה ומניחים במרכז השולחן.


מנה מדהימה שכל הבשרים נקנו אצל שירי בקצבייה באותו היום!