X

מה תרצה לחפש?

X

לא ניתן לבצע משלוחים והזמנות online דרך האתר.

ניתן לעשות הזמנות טלפוניות ולאסוף את ההזמנה מהחנות.

טלפון ליצירת קשר: 08-6234935

כתף טלה מתובל לתנור

מצרכים:

2-3 ק"ג נתח כתף טלה
גזר
שורש סלרי
תפוח אדמה
בטטה
בצלי שאלוט
כוס שמן זית
רוזמרין
טימין
6 שיני שום קצוצות
כף גרגירי חרדל צהוב
כף גרגירי חרדל שחור
כף פלפל שחור גרוס
כף מלח גס

אופן הכנה:

יוצקים כוס שמן לתוך קערה מוסיפים את שיני השום, חרדל, פלפל שחור, מלח, טימין ורוזמרין.
מניחים את נתח הבשר בתוך קערה ומעסים היטב עם התיבול.
מעבירים את הנתח לתבנית אפיה, לתוך הקערה עם התיבול מוסיפים את ירקות השורש, מערבבים היטב ומניחים את ירקות השורש מסביב לתבנית.
את שאר התיבול שופכים על כתף הטלה ועל ירקות השורש.
מכסים את התבנית היטב בנייר כסף.
מחממים את התנור על החום הכי גבוה במשך 20 דק' ומכניסים את התבנית לחצי שעה.
לאחר מכן, מנמיכים את התנור ל-180 מעלות ולמשך שעתיים וחצי. לבסוף, מוציאים את הנתח, מניחים בכלי הגשה ומגישים.

שיהיה בתיאבון :)