X

מה תרצה לחפש?

X

לא ניתן לבצע משלוחים והזמנות online דרך האתר.

ניתן לעשות הזמנות טלפוניות ולאסוף את ההזמנה מהחנות.

טלפון ליצירת קשר: 08-6234935

אוסובוקו עגל

מצרכים:

6 פרוסות אוסובוקו עגל
ירקות שורש (תפוח אדמה, בטטה, גזר וכו'..)
3/4 בקבוק יין אדום
2 כפות סילאן
כף פפריקה
חצי כפית כוסברה טחון
חצי צרור טימין
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

מניחים 6 פרוסות אוסובוקו עגל בתוך מחבת סגורה למשך 2 דק' מכל צד. לאחר מכן, מניחים את הפרוסות בתבנית אפיה/סיר קדרה גדול ושטוח. מוסיפים ירקות שורש. בכלי שטוגן מנמיכים את האש, מוסיפים 3/4 בקבוק יין אדום, 2 כפות סילאן, חצי צרור טימין, כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כף פפריקה מתוקה וחצי כפית כוסברה טחון על 5 דקות אש נמוכה. לאחר מכן, שופכים על האוסובוקו ועל ירקות השורש. 
במידה והתהליך נעשה בתנור, מחממים על החום הכי גבוה וברגע שהתנור חם מכניסים את התבנית כשהיא עטופה עם נייר כסף, חצי שעה על החום הכי גבוה, לאחר מכן, על 160 מעלות לעוד 3 שעות. 
במידה והתהליך נעשה בקדרה, מביאים לרתיחה של 20 דק' ומנמיכים ללהבה נמוכה למשך שעתיים וחצי. רצוי שהסיר יהיה אטום היטב.

שיהיה בתיאבון :)